*Nettavisen* Nyheter.

Erling Fossen: Frigg 2014

 

Mange har en lei tendens til å ha nyttårsforsetter. Som regel er det de samme som i fjor siden nyttårsforsettene blir brutt tidlig på året. Frigg har også et nyttårsforsett. Innen 1. april skal vi ha samla inn 300.000,- fra dere.

Det viktigste grepet vårt er å okkupere årstallet 2014 i folks bevissthet, slik at hver gang 2014 blir nevnt, så skal alle dere i Friggland få horn-musikk i brystet og tenke på at det er det året Frigg er en toppklubb som skal banke Vålerenga eller andre Oslo-lag, med eller uten skipsrederpenger, og bli best i byen.

Drømmen vår er at A-laget skal løpe rundt med 2014 på brystet når vi åpner årets serie på den symboltunge 9. april mot laget vi hater mer enn noe annet lag: Raufoss. Det blør i Frigg-hjerter når Raufoss blir nevnt. Ikke bare pga. skjebnekampen i august 2005 der vi leda 3-0 fem minutter før slutt og Raufoss plutselig bøtta inn mål og vant 4-3. Men også da de la inn protest i den første kampen på forsesongen samme år fordi vi ikke hadde kopimaskin. Omkampen tapte vi. Åkke som. 2005 var det siste året vi rykka ned. Og Raufoss var hovedgrunnen.

Skal vi lykkes med nyttårsforsettet vårt må vi klare å selge 150 andeler til 2014,-. Vanligvis når man betaler så mye bør det være en sjanse til å vinne noe. Vi gir deg heller skattefradrag og muligheten til å eie et lag.

Gå inn på hjemmesiden vår www.frigg.no og kjøp minst én andel i dag. Så når kolleger spør deg om hva som er ditt nyttårsforsett i år kan du svare med overbevisning: Jeg skal eie et fotball-lag.

Erling Fossen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.