RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Erotikk i Galleri LaVie


VARIERT: Akt og erotikkutstillingen er svært variert. Kunstverkene har Pia Gjølstad og Per Vie skaffet via private samlinger og kunsthandlere. Den fargerike damen er signert Lion fra Israel. Månedsutstillingen åpnet 12. januar. Foto: Trine Dahl-Johansen
VARIERT: Akt og erotikkutstillingen er svært variert. Kunstverkene har Pia Gjølstad og Per Vie skaffet via private samlinger og kunsthandlere. Den fargerike damen er signert Lion fra Israel. Månedsutstillingen åpnet 12. januar. Foto: Trine Dahl-Johansen Foto: Foto: Trine Dahl-Johansen
Akt og erotikk dominerer veggene når Galleri LaVie inviterer til nyutstilling de kommende ukene.

BEKKELAGET: Det lille galleriet er utradisjonelt. De har ny utstilling hver måned og åpne vegger for lokale kunstnere.

– Dette en livsstil og vi trives så godt her i galleriet. Vi har til og med solgt kunst klokka ett på natta, ler Per Vie og Pia Gjølstad.

– Vi starter vinteren helt naken med akt og erotikk, smiler Pia.

Kunstverkene kommer fra blant annet Haakon Bleken, Eser Afacan, Natalie Holland, Anders Kjær og Knut Rose.

Lokale kunstnere

I februar er det lokale bidragsytere sin tur.

– Vi ønsker å gjøre det som en gest til de lokale kunstnerne. Både amatører og profesjonelle får plass, sier Pia og forteller om navn som Even Richardsen, Marianne Udnæs, Klaus Okkenhaug og Anne Kristin Gjertsen. De har også spennende debutanter, som Idar Malmo, som har passert 85 år og driver med datakunst.

Kurs

De to driver også kursvirksomhet. Pia er psykoterapeut i bunnen og Per har bakgrunn som reklamemann, kommunikasjonsrådgiver og kunstner. Sammen utfyller de hverandre og hjelper kursdeltagerne til å se seg selv tydeligere, finne sitt naturlige talent og sin egen styrke, og hjelpe dem å eksponere seg på en tydelig, kraftfull og annerledes måte.

– Det er viktig i dag å kunne vise seg fram og tørre å eksponere seg selv, forklarer Per.

Intimkonserter

En søndag i måneden har de intimkonserter i lokalet. Artister som Øyvind Bremnes, Hilde Heltberg og Kari Iveland har opptrådt i galleriet. Den 30. januar er det Amund Enger, opprinnelig fra Lambertseter, som har med seg gitaren og skal by på visepop. Han har akkurat gitt ut en ny cd med tittelen «Håp». I mars kommer plateaktuelle Kaia Huuse til galleriet.

– Det er plass til 60 personer, så det er lurt å forhåndsbestille billetter, sier Pia.

Siden det er lokale kunstnere som stiller ut i februar, har de ennå ikke booket artist til intimkonserten i februar.

– Kanskje en lokal artist kommer innom og ønsker å spille hos oss, sier de håpefullt.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere