RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cathrin Lunde Johansen og Christina Grønnevik Johnsen.
Cathrin Lunde Johansen og Christina Grønnevik Johnsen.

Et esel til besvær

- Byens grunnvoller rister og demokratiet står i fare. Ikke Oslo denne gangen, men i antikkens motstykke til molboland, Abdera.

Haugenstua: I mange måneder har de levd seg inn i de gamle grekernes levesett. Kanskje ikke den grå hverdagen men inn i forfatter Friedrich Dürrenmatts oppfatning. Akerselva Kultur- og Teaterlag setter opp "Prosessen om eselets skygge" i Trikkestallen på Torshov.

Satire

Handlingen foregår i antikkens Hellas og er en tidløs satire. Hva skjer når en blir dratt inn i en prosess uten å se sin vei ut av den?

- Om stykket er litt gammelt så er historien like vel høys aktuell, sier for anledningen turistsjef i Abdera Christina Grønnevik Johnsen.

Du får oppleve hvordan mennesker kan bruke intriger, innflytelse og sosial status. Hva stahet gjør og hva man er villig til å ofre for å vinne en sak.

Ny vri

En eseldriver, en tannlege, et esel og eselets skygge er utgangspunktet for historien. I en prosess "som har vasket seg" blir en etter en av byens borgere på de mest utspekulerte måter involvert i saken.

- Byens grunnvoller rister og demokratiet står i fare, forteller Cathrin Lunde Johansen og legger til:

- Her er det mye humor og mange folk på scenen. Lekent og med ny rap for anledningen.

Premièren går av stabelen torsdag 23. april.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere