RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Et halvt år med Lokalavisen Groruddalen

Med denne utgaven avslutter Lokalavisen Groruddalen sitt første halvår. Siden nyttår har vi til sammen gitt ut tyve innholdsrike aviser til samtlige husstander i Groruddalen. På denne korte tiden har vi nådd flere mål, blant annet å bli et godt alternativ til abonnementsavisen Akers Avis Groruddalen. Underveis i prosessen har vi fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger fra våre kjære lesere, og de er det definitivt mange av. Tipsene strømmer inn som aldri før, og behovet for en gratis og ikke minst alternativ nyhetskanal i lokalmiljøet har vist seg å være stort i hele vårt dekningsområde. Vi ønsker å være en lokalavis som når ut til alle. En avis som innvolverer og engasjerer i lokalmiljøet, hvor ingen skal utelukkes. Behovet for informasjon og debatt har vist seg å være stort i Groruddalen, og det er derfor vi er her. Vi ser også et voksende engasjement i lokalmiljøet. Et engasjement som tidligere kanskje ikke har fått anledning til å blomstre i den grad vi har sett de siste månedene. I Groruddalen står vi overfor en rekke utfordringer som engasjerer og provoserer til handling. Gjennom god informasjon til alle inbyggerne i dalen, ønsker vi å bidra til akkurat dette. I fremtiden håper vi å få se et enda mer engasjert lokalmiljø, og oppfordrer alle til å bruke Lokalavisen Groruddalen.
Vi vil også benytte anledningen til å takke våre annonsører. De har tatt oss i mot med åpne armer, og bidratt til at vi ligger langt foran budsjettet vi hadde satt før vi startet opp. Sideantallet i dagens avis burde si sitt. I utgangspunktet hadde vi regnet med å holde oss til 24 sider i hver utgave. I denne avisen kan du bla gjennom 52 sider med ferske nyheter og spennende annonser.

Neste utgave kommer 11. august. Frem mot jul vil vi fortsette arbeidet med å stadig bli bedre. Vi skal melde om lokal sport, gi deg nyheter, spennende kulturstoff, debatt og gode tilbud i ditt lokalmiljø. Det er nemlig derfor vi eksisterer. Vi skal være din lokale veiviser og medhjelper i hverdagen.

Da gjenstår det bare å ønske alle våre kjære lesere, annonsører og andre bidragsytere en riktig god someer. Det har vi alle fortjent!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere