RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hanne og kristin fra 6. klasse vant pokal for sitt innslag. Krigen må ta slutt, ellers vil menneskene død ut! sang de.
Hanne og kristin fra 6. klasse vant pokal for sitt innslag. Krigen må ta slutt, ellers vil menneskene død ut! sang de.

Et heidundrandes show

Talenter fra Rustad skole titter fram!

BOGERUD: Til lyden av Aleksander Rybaks «Fairytale» setter barn og voksne seg på plass i samlingssalen. Det er tid for Talentiaden, tredje året på rad.

SE BILDESERIE! Talentiaden

- Vi har så mange flinke elever med estetiske fag her. Dette er en mulighet for at de skal vise seg fram, sier kontaktlærer Karin Hanne Mordengen.

- Alle som er her er vinnere. De har allerede vunnet på hvert sitt klassetrinn, sier hun.

Lykke til

Lett på tå og med svingenede bevegelser glir 1. klassingene elegant inn på scenen med sitt åpningsnummer. Like etterpå tar konferansiererne, som også er med i elevrådet, Henriette (7A) og Marius (4C) tak i mikrofonen.

- Vi har så mange talentfulle elever her!

Elevrådet er arrangører av showet og har gjort alt det praktiske, som for eksempel å lage program, invitasjoner og plakater.

Henriette og Marius ønsker finaledeltakerne lykke til. Nå skal det kjempes om to pokaler fordelt på 1-4 og 5-7 trinn.

Ekstrem utholdenhet

Breakere fra 2. klasse stormer scenen. Hender og føtter, hoder og knær berører gulvet. Noen av dem imponerer stort med ekstrem utholdenhet når det gjelder kunsten å gå med hendene. Vill jubel fra salen.

Eline fra 4. trinn viser stor innsatsvilje og tegn til ro når hun spiller piano, selv om lyden ikke helt fungerer som den skal. «Für Elise» gjennomføres med glans. Det blir til slutt Aubry fra 3. trinn som stikker av med den første pokalen. Han manøvrerer seg elegant på scenen til lyden av Mira Craig.

Femte, sjette og syvende trinn består av Dilana med flott sang, to jenter med egenlagd sang og dans, og til slutt et jenteband med hjemmesnekret låt. Det er Hanne og Kristin fra 6. trinn som vinner den andre pokalen.

Rustad skole imponerer stort!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere