RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Et helaftens show

Oppsal Janitsjar har hatt showkonsert med en rekke korpsgjester. Der var det fullt hus og god stemning fra første tone.

OPPSAL/SAGENE: Oppsal Janitsjar bød på en nesten fire timer lang konsert sammen med Østensjø Janitsjar, Marienlyst Janitsjar, Romsås Janitsjar og Østerdølenes Musikkorps i Sagene festivitetshus fredag 17. mars.
Repertoaret for kvelden var i all hovedsak musikk med svingende rytmer.

Frivillig sanger

Østensjø Janitsjar, under ledelse av gjestedirigent Bjørn Morten Kjærnes, bød blant annet på sangtalenter. Med John-Ivar Fjeld i spissen, fremførte korpset Haleluja I Love You So, Grease Lightning og Cartoon Heroes, forteller Elisabeth Skjønsberg fra Oppsal Janitsjar til Nordstrands Blad.
Marienlyst Janitsjar og dirigent Svein Haug oppfordret en blant publikum å stille opp som sanger på et par Frank Sinatra-låter.
Én meldte seg frivillig. Det viste seg å ikke være helt tilfeldig, for Jostein Hasselgård entret scenen. I've Got You Under My Skin og For Once In My Life ble fremført i god Sinatra-stil og med et korps som med ett var et storband, sier Skjønsberg.

Overraskelser

Romsås Janitsjar og dirigent Bjørn Morten bød også på en overraskelse. De skulle spille to låter, men til slutt satte trommegruppa i gang med en skikkelig trommesamba, som gikk fint over i avslutningsnummeret In the Stone.
Østerdølenes Musikkorps og dirigent Erlend Tunestveit tok publikum blant annet med på en reise gjennom Norges historie ved å fremføre Norwegian Dances.

Juletrefest

Konserten ble avsluttet med Oppsal Janitsjar. Under ledelse av dirigent Richard Johnsen fremførte korpset først Summertime. Alt-saxofonist Finn Thorvaldsen spilte solo under No More Blues. Knut Olav Furuseth ledet an med sin klarinett under Over The Rainbow.
Etter The Girls of Jobim og The Lady Is A Tramp bygget vi opp til en juletrefest! Den startet med TVs Julafton og medlemmene i korpset dro på seg nisseluer. Snart var hele salen med på å danse en Boggi Boggi-dans, som er en av våre faste innslag på nissespillinger. Til slutt endte denne juletrefesten som juletrefester flest. Nissen kom, og delte ut Mozart-kuler til det glade publikum, ler Skjønsberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere