Gå til sidens hovedinnhold

Et hvitt hav av dansere

Billettsalget til musikkfesten Sensation er i gang. Arrangørene vil gi gjestene følelsen av at de er med på noe helt spesielt.

FORNEBU: 16. april kommer Sensation for første gang til Norge. Det verdenskjente housearrangementet har holdt på i ti år over hele verden, og grunnlegger Duncan Stutterheim ser fram til å innta Norge.

– Vi vet at Sensation har vært etterspurt i Norge i mange år, sier Stutterheim.

Nesten 35.000 personer er med i Facebook-gruppa «Sensation to Oslo», der stemningen naturlig nok er høy om dagen.

House for alle

Duncan Stutterheim beskriver Sensation som et housearrangement for folk i alle aldre. Han mener man ikke trenger å være 20 år for å like musikken.

– Vi ville gjøre noe annerledes og gi folk en spesiell følelse, noe utenom det vanlige, sier Stutterheim.

Sensations signatur er tydelig, med alle gjester og all innredning kledd i hvitt. Men innholdet fornyes stadig. Hvert år snekrer Stutterheim og hans folk sammen et nytt show.

– Ocean of White har vært det beste showet vårt så langt, derfor valgte vi å ha det i Norge, sier Stutterheim.

Etterlengtet

Det er allerede mange nordmenn som årlig reiser til Sensation-arrangementer sydover i Europa. Duncan Stutterheim tror derfor Sensation vil bli tatt godt imot i Norge.

– Det er en stor housekultur i Norge som ikke vet nok om det som skjer innen house- og dansemusikk på grunn av for liten dekning av dette i media, sier han.

Åpner for mange

Nils Noa er eneste norske dj som skal spille på Sensation i Telenor Arena. I tillegg kommer flere utenlandske navn. Dj-en mener også housemusikken og kulturen fortjener mer oppmerksomhet i Norge.

– Folk som hører på pop, rock og rnb får muligheten til å åpne seg for ny musikk. Dette åpner housekulturen for mange flere, sier Nils Noa.

Han gleder seg nå til å spille for et hvitkledd Telenor Arena.

– Tiden er inne for at Norge kan fylle partygulvet, sier han.

Se trailer for Sensation her:

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene