RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Et løft for alpingruppa!


LØFT: – Brakka blir et løft for alpingruppa, ifølge leder Ingrid Næss.
LØFT: – Brakka blir et løft for alpingruppa, ifølge leder Ingrid Næss. Foto: Kristin Tufte Haga
Kjelsås Alpin er veldig glade for «brakka» de har fått helt gratis av Sagene Menighet. – Den gir et løft til hele gruppa! ifølge leder Ingrid Næss.

GREFSENKOLLEN: Mandag (26.09.) ble brakka heist på plass ved Trollvann, et lite stykke opp i slalåmbakken.

Del på Facebook

– Takket være en god avtale med T.O. Bull, så får vi endelig denne på plass her i slalåmbakken. Det trenger vi – nå har vi blant annet et sted til å ha diverse utstyr i, i tillegg blir det flott med tid tidking fra brakka, i forbindelse med trening og renn. Vi har jo en liten til stående nederst i bakken her, men fordi alpingruppa vokser, trenger vi så absolutt én til, sier alpinleder Ingrid Næss, og som også benytter anledningen til å ønske enda flere medlemmer velkommen.

Plass til flere

– Med stort og smått – helt nede fra fireårsalderen – så teller nok gruppa nå rundt 200 medlemmer. Men så klart har vi plass til enda flere. Treningen starter opp igjen etter høstferien, og vi gleder oss!

Og for de som tror at det bare er å sette en brakke på plass i en slalåmbakke, så er det helt feil.

Omstendelig prosess

– Trollvann er jo i marka og under Markaloven, så dette har vært en langvarig og omstendelig prosess! i ett års tid Jeg tror vi har til sammen vært innom syv instanser, før dette endelig ble positivt avgjort av Fylkesmannen, som ga oss dispensasjon til å sette denne brakka akkurat her. Den er ikke nå helt i tipp topp stand, men det skal vi nok få gjort noe med! smiler Ingrid.

Mer om alpingruppa på alpin.kjelsaas.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere