RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Et lite kraftverk


LEKKER: Vi har tafset på Sony Ericssons nye underholdningsflaggskip.
LEKKER: Vi har tafset på Sony Ericssons nye underholdningsflaggskip.
Funksjoner som "Clear Stereo" og "Clear Bass" skal sørge for super lyd, og Sony Ericsson har utstyrt W995 med en vanlig 3,5 millimeters minijack-utgang: Huzza!

AMOBIL.NO: Som seg hør og bør for "den mest komplette kommunikasjons- og underholdsningspakke til dags dato", skal W995 ha utmerket lyd i sine stereohøyttalere.

Vi fikk dessverre ikke anledning til å teste ut lyden i telefonen, siden musikkspilleren var heller lite samarbeidsvillig. Funksjoner som "Clear Stereo" og "Clear Bass" skal imidlertid gjøre sitt til at du får en god lydopplevelse.

Sjekk også vår sniktitt på Sony Ericsson W715

Endelig 3,5 mm-utgang!

Sony Ericsson har for en gangs skyld tatt til fornuften og utstyrt W995 med en vanlig 3,5 millimeters minijack-utgang. Det betyr at du endelig kan bruke ditt eget hodesett til å høre på musikk med telefonen.

Til å lagre musikk og bilder har telefonen 118 MB internminne. Det følger også med et M2-minnekort på 8 GB i pakken. Det skulle holde en stund for de fleste musikkelskere.

Enklere overføring

W995 er den første telefonen med Sony Ericssons nye funksjon Media Go. Dette innebærer at du skal kunne overføre filer til og fra telefonen sømløst og enklere enn før.

Den nye telefonen er også en god kommunikator. Til lokal kommunikasjon har du Bluetooth 2.0 og USB 2.0. Surfing på nett vil også gå fort med W995. Den har nemlig støtte for både super-3G, 3G og Edge. Telefonen har også firebåndsstøtte, og fungerer dermed de aller fleste steder i verden.

A-GPS er også på plass for deg som vil bruke telefonen til å geleide deg fra sted til sted. Telefonen har Google Maps installert.

Her er "Idou"-telefonen

8,1 megapiksler

På baksiden av W995 finner du et kamera. Dette kan ta bilder i en oppløsning på hele 8,1 megapiksler. Kameraet har autofokus og geomerking.

Geotagging/geomerking innebærer at kameraet vet hvor du var da du tok bildene, og legger dette til filinformasjonen om bildet.

Stor skjerm

Skjermen til W995 er stor, nærmere bestemt 2,6 tommer. Det lille vi fikk se av skjermen i bruk vitnet om klare detaljer og sterke farger. Menyene til W995 har ikke gjennomgått noen merkbare forandringer siden selskapets forrige modeller.

Tempoet er det ingenting galt med. Menyene popper opp umiddelbart ved tasteklikk. Det er imidlertid verdt å merke seg at testeksemplaret var helt tomt for data.

Les mer om Sony Ericsson W995 på Amobil.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere