*Nettavisen* Nyheter.

Et lite stykke presse- historie

Fra i dag av får Ullern og Vestre Aker hver sin lokalavis med enda bedre dekning av nærområdene.

I dag er Ullern Avis og Akersposten igjen skilt i to. Oslos eldste lokalavis fremstår dermed i sin opprinnelige form, og mer vital enn noensinne.

Den historiske Akersposten dekket et langt større nedslagsfelt enn dagens Vestre Aker, og kunne ikke med sine knappe ressurser komme så tett på leserne som i dag. Likevel har Akersposten og Ullern Avis spilt en viktig rolle i hundretusener av menneskers liv på vestkanten de siste 100 årene.

Mer lokal - mer relevant

Grunnen til at vi nå lager to aviser, en for bydel Ullern, og en for bydel Vestre Aker, er enkel: Vi ønsker å fremstå som en enda mer lokal og relevant lokalavis for deg som leser. I en hektisk hverdag vet vi at lokalavisen kjemper om din tid og oppmerksomhet sammen med andre aviser, bøker, blader, internett, tv og ikke minst et mylder av aktiviteter.

Vår ambisjon er å være best på å gi deg oppdatert informasjon om hva som skjer på stedet akkurat der du bor.

Hardere konkurrase

I tiår etter tiår har Ullern Avis Akersposten vært ganske alene om denne ambisjonen. Nå har også andre medieaktører oppdaget at lokale nyheter er viktig for Oslos innbyggere akkurat som i landet for øvrig.

I år hardner konkurransen om dere lesere. Derfor er det viktig for oss å spisse avisen enda mer lokalt. Ingen nyhet er for stor eller liten for oss, og vi tar imot alle tips om lokale hendelser med takk. Vi kan ikke love at alt kommer på trykk, men vi lover at vi kontinuerlig skal etterstrebe å lage en så god lokalavis som mulig.

Satsing på nett

Vi satser også betydelige ressurser på å oppdatere vår nettavis hver eneste dag. Målet er å levere både flest og best saker om idrett, kultur, politikk og generelle nyheter. Våre to avisers nettmedarbeidere kjenner bydelene sine inn og ut, i likhet med avisens øvrige stab i redaksjon og annonseavdeling. Det tror vi skal bli enda tydeligere i nygammel drakt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.