RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Et lyspunkt i vintermørket

Det ble full rulle da Lindeberg omsorgssenter arrangerte årlig karneval tirsdag. Både beboere og brukere av dagsenteret samt ansatte hadde det moro.

Lindeberg: Selv om det var midt på en alminnelig tirsdag, ble Lindeberg omsorgssenter satt i full rulle under årlig karneval. Både ansatte og beboere svingte seg på dansegulvet iført fargerike masker.
Det er blitt en tradisjon at vi arrangerer karneval på omsorgssenteret i slutten av februar. Det er en god måte å lyse opp hverdagen like før våren kommer, sier ledende aktivitør Sølvi Selli.

Fast dans

Omsorgssenteret har en fast dansedag i måneden. Denne tirsdagen er det både dans og karneval som står på planen.
Det er dans og musikk som gir livsglede. Og trekkspill er toppen, sier Selli.
Det er ingen som kan sette det sistnevnte i tvil. Golvet er fylt med dansende nesten før Trollvannsgjengen som står for musikken har fått stemt opp. Her er det ingen som er vanskelig og be, og ingen som blir veggpryd.
Alle er med. Det er 187 beboere på senteret, samt brukere av dagsentrene som er her, og alle har det moro, sier Selli.

Konkurranse

Lindeberg omsorgssenter har i tillegg til de faste beboere også to dagsentre med mange brukere. Alle avdelinger deltar i konkurranse om det beste masken. Beboere på senteret brukte mye tid i forkant av denne dagen til å lage masker selv.
Vi skal dele ut tre priser for beste pynt, samt en pris til avdelingen med flest deltakere på karnevalen. En slik konkurranse er med på å øke spenning.
Selv om det blir en hard konkurranse om de beste maskene er det klart at prisen har ingenting å si. Det er andre ting i livet som er viktige.
Alle er her for å nyte dagen, sier Selli.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere