RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Et nesten nytt bydelsutvalg


Bjarne Ødegaard (H)
Bjarne Ødegaard (H)
Det nye bydelsutvalget på Frogner har store endringer fra det sittende. 11-4 er fordelingen mellom borgerlig og sosialistisk side, og det er mange nye ansikter.

BYDEL FROGNER: Direktevalgordningen til bydelsutvalget er ny i bydelen i år. Ikke bare stemmer færre i bydelsvalget enn i kommunevalget, folk stemmer også litt annerledes, men i Bydel Frogner ser det ut til at resultatet er som antatt: Solid borgerlig flertall.

Høyre vil bli det ledende partiet, og går opp fra dagens fire representanter til syv. Frp beholder sine to plasser, og Venstre dobler til to. KrF på sin side får ingen, og det samme gjelder Senterpartiet og RV.

SVs svake valg fører til at BU kun får én kandidat fra SV, mens Arbeiderpartiet får tre, i motsetning til fire som var i forrige periode. Når det kommer til personer, er det fire politikere fra forrige BU som fortsetter inn i en ny periode.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere