*Nettavisen* Nyheter.

Et rolig politidøgn

Aldri så galt så er det ikke godt for noe. Dårlig vær resulterte i lite å gjøre for politiet det siste døgnet.

VÅRE BYDELER: – Patruljene våre har hatt det ganske rolig. Det skjer jo merkbart mindre når det er dårlig vær, sier Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon. – Men det har jo skjedd noe det siste døgnet.

Fant igjen bilskilt

MALMØYA: Torsdag ettermiddag ble en person oppringt. Vedkommende hadde blitt frastjålet bilskiltene sine 13. juni. Nå kunne oppringer fortelle at skiltene sto på en sølvgrå Opel i Sundveien på Malmøya. Denne bilen var for en stund siden meldt stjålet til Majorstua politistasjon.

Innbruddsforsøk

NORDSTRAND:Torsdag kveld meldte en familie i Solveien at det hadde vært innbruddsforsøk hos dem mens de var på ferie. Det var bruddspor på et vindu og en dør. Men det hadde blitt med forsøket. Ingen spor om at noen hadde vært inne, og alarmen var ikke utløst.

Stjålet smykker

LJABRU: Samme kveld ble det meldt om innbrudd i en leilighet i Ekebergveien på Ljabru. Også her hadde familien vært på ferie. Det var blant annet stjålet smykker.

Forsøkte å sykle
fra politiet

RYEN: Klokken 01.27 oppdaget en politipatrulje fra Manglerud en kar på sykkel på E6 i feil retning mot Ryen. Da syklisten oppdaget politiet, forsøkte han å stikke av. Men sykkel mot bil er rått parti, og politiet innhentet man

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.