RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Et sjokk vi digger


ANMELDT: BioShock
ANMELDT: BioShock Foto: Foto:
Bioshock er et kvalitetsspekket førstepersonsskyter med alt en god spillopplevelse skal inneholde. Det vil bli husket som et av de aller beste spillene i 2007.

GAMER.NO: Året er 1960. Et flykræsj tvinger deg inn i Rapture den libertarianske undervannsbyen hvor kun utvalgte vellykkede personer får innpass. Her kan vitenskapsmenn forske uten moralske kvaler, og kunstnere få fullt utløp for sin kreativitet. Men byen er i oppløsning. Etter at det genmanipulerende stoffet ADAM ble utvunnet fra en sjelden fisk, har byen vært i borgerkrig. De eneste overlevende er mennesker med altfor mange genforandringer monstre.

BioShocks største styrke ligger i den fabelaktige stemningen. Man vet aldri hva som venter rundt neste hjørne, og følelsen av redsel og innestengthet er aldri langt unna. I bakgrunnen durer det hele tiden et ambient manende lag med lyd av en by i oppløsning, og musikken bygger opp under bildene som i de beste filmene fra Hollywood. I samspill med lange skygger og Raptures stilistiske arkitektur blir det en herlig grøssende affære.

Du har ikke bare klassiske våpen som hagle og tommygun til disposisjon, men også flere typer genforbedringer. Med disse kan du gjøre kål på fiendene dine på svært underholdende vis som å fryse dem til is og deretter knuse dem i tusen biter med skiftenøkkelen. BioShock vil bli husket som et av de aller beste spillene i 2007. Spillegleden er enorm, og de 15-20 timene med spilletid forsvinner altfor fort. I tillegg har historien en slutt som vil ta pusten fra de fleste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere