Gå til sidens hovedinnhold

- Et spennende avis-område

Mandag fikk Nordstrands Blad ny ansvarlig redaktør. - Jeg gleder meg til å komme igang, for dette ser jeg som et meget spennende avis-område, sier Tore Bollingmo.

Våre bydeler: Det er en erfaren avismann som nå overtar etter Ivar Brynildsen. - Jeg begynte som freelancer allerede da jeg gikk på skolen på Sunndalsøra hvor jeg vokste opp.

- Ja, allerede som avisselger fikk jeg smaken på det som har med avis å gjøre.

Aura Avis, VG, Dagbladet, Larvik Morgenavis og Sandefjords Blad har Bollingmo vært innom før han for 7 1/2 år siden ble nyhetsredaktør i Moss Avis. Moss har han også som hjemmeadresse med kone og to småbarn.

- Allerede da det ble klart at jeg skulle få stillingen i Nordstrands Blad, begynte jeg å glede meg. For jeg fikk fort forståelsen av at dette er et levende område, og at det har en lokalavis som er tilstede der det skjer.

Bollingmo må bare innrømme at lokalkunnskapens hans her ikke er av den beste, men han har klare tanker om hvordan han etter hvert skal engasjere seg. - Jeg kan ikke konkurrere med de som er i huset om å kjenne området, men jeg håper jeg kan tilføre avisen en del tanker og ideer som kan videreføre den lokalavisen jeg nå skal ha ansvar for, på en god måte. En avis med 80 års tradisjoner skal fortsette i den gode ånd som jeg føler er her.

- Jeg tror det skal bli både morsomt og utfordrende å drive en avis i et område med så mange kvaliteter. Her er engasjerte lokalsamfunn, her er kultur og ikke minst idrett som blomstrer.Og dette kombineres med et bra næringsliv .

- Jo, dette gleder jeg meg virkelig til å bli kjent med og få lov til å virke i, sier 36 år gamle Tore Bollingmo.

At han også har fått ansvar for å utvikle avisen for fremtiden, ser han som en morsom og krevende utfordring. Avtroppende redaktør Ivar Brynildsen er allerede i full sving med andre oppgaver i Orkla-systemet.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre