*Nettavisen* Nyheter.

Et spontant «velkommen»

Robin Krogh fra Holmlia gjør en ekstra innsats når han er ute på jobb for Oslo Vei. Her har han tettet en sprekk og risset inn «Velkommen» i trappa til Cafékontoret på Grønland. Foto: Foto: Marte Kristiansen

Cafékontoret på Grønland kan takke en blid arbeider i Oslo Vei for sin «nye» trapp.

Klikk på bildet for å forstørre.

Robin Krogh fra Holmlia har tettet en sprekk og risset inn «Velkommen» i trappa til Cafékontoret på Grønland. Foto: Foto: Marte Kristiansen

GRØNLAND: – Velkommen er med to m’er, ikke sant, spør Robin Krogh.

Han er på jobb for Oslo Vei i krysset Grønlandsleiret/ Schweigaards gate, hvor fortauet oppgraderes, i det han kommer bort for å dobbeltsjekke at han har skrevet «velkommen» riktig.

God gjerning

Den blide gutten fra Holmlia har nettopp fikset en sprekk i trappen til Cafékontoret.

– Jeg hadde litt støp igjen da jeg var ferdig med jobben, så da tenkte jeg at det var greit å bruke opp resten til å tette denne sprekken, forklarer Krogh.

Han har i tillegg risset inn «velkommen» i den våte betongen.

På spørsmål om han ofte gjør slike spontane jobber, svarer han;

– Jeg gjør slike gode gjerninger når muligheten er der.

Signatur

Krogh og hans kollega i Oslo Vei har jobbet på mange prosjekter sammen. St. Olavsplass og flere steder i Nydalen blir nevnt.

– Det er signaturer fra meg på noen av disse plassene. Blant annet står navnet mitt under flere av flisene jeg har lagt, så om noen graver opp disse noen gang vil de se hvem som engang jobbet der.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.