*Nettavisen* Nyheter.

Et trivelig treffpunkt

Kafeteriaen i Nordstrand eldresenter er et fantastisk treffsted flere bør benytte seg av. Det synes Jan Moldegård-Eriksen.

Nordstrand: 84-åringen har vært daglig gjest i Poppelstien siden kona ble dårlig og endte på sykehjem for tre år siden.

Jeg fant et ledig bord, og straks kom en mann og spurte om han kunne sette seg hos meg. Siden har jeg fått veldig mange venner her. I dag vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten kafeteriaen. Miljøet er fantastisk, rene mentalhygienen og maten er ubeskrivelig god, forteller Moldegård-Eriksen.

Informasjon

Så begeistret er han for sitt daglige oppholdssted at han har laget et flott informasjonsark med overskriften "et trivelig treffpunkt". Styrer Thomas Hammar skryter av tiltaket og vurderer å distribuere plakaten ut i hele Bydel Nordstrand.

Vi ønsker jo at så mange som mulig skal benytte seg av tilbudet vårt. Per i dag har vi 1450 personer som bruker oss regelmessig. De steller hår og føtter her, går på kurs og hører på foredrag. I kafeteriaen er det en hyggelig atmosfære, varm mat på hverdagene og muligheter til å treffe kjente eller ta med seg bekjente, sier Hammar, styrer på 16.året.

Taffelmusikk

Nytt av året er taffelmusikk hver torsdag (kl.13-14) og et helsetema siste mandag i måneden. Det ukentlige onsdagsprogrammet byr i vår på mange kjente kåsørnavn, blant annet Gunnar Sønsteby, Morten Røhrt, Per Egil Hegge, Frode Kyvåg og Erling Borgen, informerer Hammar.

Moldegård-Eriksen benytter enhver anledning til å verve nye brukere av eldresenterets kafeteria.

Tanken bak å lage min lille PR-plakat er å fange de litt yngres interesse for stedet. Det er alt for mange unge pensjonister på 62 år som ikke er klar over vår eksistens og hvor hyggelig det er her. Men, plutselig blir de alene. Da er det godt å allerede være innarbeidet her i Poppelstien, smiler han.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.