RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ett ben i finalen

Med 7-5 seier over Tunet i helgens første NM-semifinale, er Akerselvas innebandyjenter på stø kurs mot NM-finale.

Kringsjå: Vi er veldig fornøyde med at vi vinner over Tunet i dag, forteller tremålskårer Nora Leivestad.
Vi skårer mange fine mål, presser bra og våger mye.

Typisk NM-kamp


Det begynte dårlig for "Elva-jentene". Tunet tok ledelsen både 1-0 og 2-1, i det som skulle vise seg å bli en meget spennende og underholdene kamp. Men i slutten av 1.periode tok Akerselva over og skåret tre mål på fire minutter.
Det var til tider litt hawai utpå banen. Det vekslet mye frem og tilbake. Begge lag var nok litt preget av at det var NM-semin, forteller Leivestad, som avgjorde kampen med to fine skåringer i begynnelsen av 3.periode.

Skal vinne


Med seier sist lørdag har Akerselva mulighet til å avgjøre semifinalen i returmøtet i Høyenhallen onsdag. Oppskriften på seier er klar i følge Leivestad.
I år har vi stor sjanse til å komme til finalen. Hvis vi fortsetter å presse dem med hele laget, tørr å skyte og utfordre, klarer vi dette.
Men Leivestad tar ikke seieren på forskudd.
Tunet er alltid gode i sluttspill, så ingenting er avgjort enda, men jeg håper og tror vi ror det hele i land, avslutter Norges gamle landslagskaptein.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere