RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ett medlemskort - fem klubber


HIP HOP JAM på Trosterud fritidsklubb
HIP HOP JAM på Trosterud fritidsklubb
Nå kan du få tilgang til alle fritidsklubbene og Ung i Forum med bare ett medlemskort. Kortet må alltid fremvises for å få medlemsrabattene.

Alna: Medlemskortet for de i 8. klasse og eldre gjelder for skoleåret 2007/2008 gir gratis inngang i alle klubbene på vanlige klubbkvelder.

På arrangementer hvor det reklameres med redusert medlemspris må kortet fremvises.

Mellom høstferien og vinterferien (1. oktober og 15. februar) koster medlemskortet kr 50,-. Kortet er kun gyldig med bilde. Misbruk eller feil personopplysninger ved tegning av medlemskap kan føre til inndragning.

Bydel Alna har fire kommunale fritidsklubber. Dette er Tveita fritidsklubb, Trosterud fritidsklubb, Lindeberg fritidsklubb og Ellingsrud fritidsklubb. Fritidsklubbene driver ordinært klubbtilbud samtidig som det tilbys ulike kurs og gruppeaktiviteter på de forskjellige stedene.

Samarbeidsprosjektet Furuset fritidstiltak består av Ung i Forum, Furuset Fair Play, Gran Åpne skole og egne tilbud om aktiviteter som dans og teater.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere