Gå til sidens hovedinnhold

Ett minutts stillhet

Østensjø bydelsutvalg innledet høstens første møte med ett minutts stillhet for Sigrid Giskegjerde Schjetne.

ØSTENSJØ: BU-leder Kristin Sandaker startet møtet 17. september med å takke og uttrykke stor beundring over det store hjertelaget og samholdet som naboer på Skøyenåsen og Godlia og folk i hele bydelen viste i de vonde ukene i august.

– BU vil også anerkjenne det beredskapsarbeidet bydelsadministrasjonen hadde på plass og satte i verk når det virkelig gjaldt. Vi er trygge på at de tyngst berørte får den hjelpen de trenger fra bydelen når de nå er inne i den kanskje verste sorgfasen, sa Sandaker.

Hun understreket også at partiene i BU er innstilt på å gjøre det som står i deres makt for å gjenopprette følelsen av at Østensjø er et trygt sted å bo og ferdes i.

– Den ressursen som ligger i at folk bryr seg om hverandre, er vanskelig å omsette i budsjettall. Vi må likevel, både gjennom økonomibevilgninger i 2013-budsjettet, men kanskje mest av alt ved å tenke utenfor boksen, sammen med folk i bydelen og fagfolka i administrasjonen, gjøre alt vi kan for at også andre nabolag i vår bydel skal bli gode og tette og omsorgsfulle, sånn at ingen, hvis tragedien rammer på nytt, blir stående alene, sa Sandaker, før det ble avholdt ett minutts stillhet.

Les også: Mener Østensjø er trygg

Les alle våre artikler om Sigrid-saken her

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger