*Nettavisen* Nyheter.

Ett sekund fra pallen

Njårds Dag Frode Trollebø (13) var ett lite sekund fra pallen i Ungdommens Holmenkollrenn i helgen. Lagkompisen Rolf Christian Hermanrud (12) vant to bronsemedaljer.

Holmenkollen: Det var litt kjipt, sier Dag Frode Trollebø.
Ikke nok med at han var ett sekund fra bronsen i klassisk, i fristil var han bare tre sekunder fra medalje. Summen av det var en litt misfornøyd 13-åring. Spesielt med skøytingen.
Jeg kan bedre, og jeg hadde ikke helt dagen i skøyting. Følte meg litt sliten etter det klassiske rennet, sier Dag Frode.
Hvordan var løypa?
Det var kjempetungt å gå. Løypa var hard med mange tunge bakker.

På pallen

Lagkamerat Rolf Christian Hermanrud (12) knep bronse i begge disipliner, og det er bra med tanke på at det var rundt 250 startende fra hele landet i årsklassen. Likevel var ikke Rolf Christian helt fornøyd med helgen.
Jeg skulle gjerne ha gjort det litt bedre, sier Rolf Christian.
Hva var målet?
Jeg hadde håpet på sølv i klassisk, men bronse er greit nok det, sier 12-åringen.
I klassisk gikk Sondre Turvoll Fossli (Eiker-Kvikk) til topps, og han var tolv sekunder foran Rolf Christian i mål. I skøyting vant Sondre Bergan Hugsted (Bærums Verk), og han var seks sekunder foran Njård-løperen i mål.
Jeg har vært litt syk i det siste, og måtte stå over Njårdrennet forrige helg. Formen er ikke helt på topp, sier Rolf Christian.

Slo brodern

Njårds Gaute Wiig Nordby hadde et helt klart mål for helgens konkurranser. Han skulle slå broren Sindres plasseringer fra den gang han gikk Ungdommens Holmenkollrenn i 13-årsklassen.
Sindre ble nummer 20 og 19 i henholdsvis klassisk og skøyting. Jeg ble også nummer 20 i klassisk, men heldigvis klarte jeg å bli nummer 18 i skøyting, smiler Gaute Wiig Nordby.

PS! Ole Christian Wendel fra Heming vant G14-klassing i skøyting, seks sekunder foran Sindre Bjørnestad fra Bærums Verk. Også Anne-Tine Markset fra Njård tok en flott førsteplass. Hun delte seieren med Maren Eliassen fra Byåsen. For fullstendige resultater, se www.langrenn.com.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.