RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto Foto: Foto: Lars Weimoth

Etterforsker mulig voldtekt på Ekeberg

Politiet etterforsker en mulig voldtekt ved Holtet videregående skole på Ekeberg i Oslo natt til søndag. Skolen huset fotballspillere fra Norway Cup.

EKEBERG: Det var et vitne som meldte fra om den angivelige voldtekten, men søndag formiddag hadde politiet verken offer eller gjerningsmann i saken.

– Vi har vært på stedet med flere patruljer som jakter på en mulig gjerningsmann, sier operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til NTB.

Etter at det første vitnet meldte ifra, kom politiet i kontakt med to andre vitner. De to beskrev et hendelsesforløp som gjør at politiet mistenker en voldtekt, melder NRK.

Politiet oppfordrer nå foreldre i området til å snakke med barna sine.

– Vi henstiller foreldre i området til å snakke litt med sine egne og høre hvordan det står til med jentene. Vi er interessert i å komme i kontakt med offeret, sier vaktleder Arne Kaspersen ved kriminalvakta i Oslo til NRK.

Holtet videregående skole er en av flere skoler som de siste dagene har huset fotballspillere som har deltatt på fotballturneringen Norway Cup. Norway Cup ble avsluttet lørdag, men skolen huset også natt til søndag turneringsdeltakere.

Et område ved skolen ble natt til søndag sperret av politiet, men politiets krimteknikerne var søndag morgen ferdige med sine undersøkelser på stedet.

Politiet fikk melding om den angivelige voldtekten klokken 00.55. (©NTB)

Les også: Kvinne voldtatt, mann pågrepet to timer etter at politiet gikk ut med bilde

Les også: Mindre politi i Oslos gater

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere