RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterforsker navngitte tips


Politiet offentliggjorde fredag disse persontegningene av etterlyste vitner.
Politiet offentliggjorde fredag disse persontegningene av etterlyste vitner.
Politiet har mottatt flere interessante tips i helgen i forbindelse med drapet på Hoff. Flere av tipsene er på navngitte personer.

HOFF: Oslo politidistrikt har i helgen mottatt i underkant av 20 tips i forbindelse med drapet på Hoff etter at politiet fredag gikk ut med fantomtegninger.

LES OGSÅ: Bes ta kontakt med politiet

Et par av tipsene fremstår som interessante, skrev politiet i en pressemelding søndag kveld.

I følge VG Nett går flere av tipsene på konkrete navn, men om det er samsvar med flere av navnene, har politiet ennå ikke fått sjekket.

Vi har fått inn mange tips gjennom helgen, og de sjekkes opp gjennom dagen og i morgen. Bortsett fra å ta inn tips, er det ingen som har jobbet med saken gjennom helgen, og vi vil derfor nå gjennomgå tipsene, sier Leder for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt, politiinspektør Hanne Kristin Rohde til nettstedet.

Vitner

De tre personene som er etterlyst, har status som vitner.

Person nummer 1: Er observert løpende nedover Hoffsveien 18.12 cirka klokken 16.30.
Person nummer 2: Er observert i garasjeanlegget til Coop Skøyen 18.12 klokken 15.30.
Person nummer 3: Er observert i Gråbrødreveien 18.12 ca. klokken 15.55.

En vanskelig sak

Politiet ønsker også å kartlegge alle biler som har parkert eller stanset midlertidig innenfor et bestemt område, markert på et kart i denne saken. De ønsker også å karlegge alle biler som har vært innom gjesteparkeringen i garasjen hvor Bjerck ble drept i tiden 17. desember - 19. desember 2008.

Dette er en vanskelig sak med ukjent gjerningsmann. I denne saken har alle et ansvar for å tenke over om de har sett noe eller noen som kan ha betydning i saken, sa seksjonsleder Hanne Kristin Rohde ved vold- og sedlighetsseksjonen i Oslo politidistrikt på en pressekonferanse fredag.

Politiet tar imot ytterligere tips, og ber publikum som har tips om å ta kontakt med politiets sentral-vakt over telefon 22669050.

Etterforskningen fortsetter mandag med full styrke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere