RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

JUBLER: Kaptein Siri Nordby og trener Geir Nordby jubler for ny draktsponsor.
JUBLER: Kaptein Siri Nordby og trener Geir Nordby jubler for ny draktsponsor. Foto: Foto: Røa IL

Etterlengtede millioner redder Røa-jentene

Røa Dynamite Girls inngår samarbeid med Bayerngas Norge.

RØA: Norges beste kvinnelag i fotball har fått ny hovedsamarbeidspartner. Bayerngas Norge, et av Norges raskest voksende selskaper på norsk sokkel, håper nå på synergieffekt fra Røa-jentene.

Håper på engasjement

Ideen ble til i forbindelse med at administrerende direktør i Bayerngas Norge, Arne Westeng, besøkte Tyskland under fotball-VM for kvinner. Tilbake i Norge hørte han om Røas utfordringer og oppdaget at kjerneverdiene til fotballklubben er ganske like verdiene i selskapet han leder. Nå håper Westeng at samarbeidet kan bidra til å skape mer engasjement rundt kvinnefotballen.

– Jeg opplevde et enormt engasjement rundt kvinnefotballen i Tyskland. Her i Norge får den lite oppmerksomhet. Både Røa og Bayerngas er opptatt av laginnsats for å nå høye ambisjoner. Vi har begge bygget sten på sten og på kort tid oppnådd betydelige resultater. Røa er Norges mestvinnende lag de senere år og har utviklet en vinnerkultur vi gjerne høster av, sier Westeng.

Millionavtale

Avtalen er verdt nær to millioner over de neste tre årene og er avgjørende for den videre satsingen i Røa. Hovedtrener Geir Nordby sier at det økonomiske rammeverket er viktig for videre sportslig suksess.

– Det er en kjent sak at Røa har slitt økonomisk i lang tid. På banen derimot har vi levert, og vi har store ambisjoner for fremtiden. Samarbeidet er avgjørende for at vi skal heve oss ytterligere, sier Nordby.

Røa-kaptein Siri Nordby er glad for at avtalen med Bayerngas kom på plass før cupfinalen 5. november. Nå gleder hun seg til å lede jentene i nye drakter.

– Avtalen er verdifull for oss fordi den gir oss roen vi trenger til å forberede oss best mulig til cupfinalen og i serieinnspurten. Stabæk og Arna Bjørnar vil merke at vi har fått en energiboost, sier kapteinen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere