RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det vil være flott å få et toalettilbud i eller ved Holmlia senter, men det kan ikke legges i forbindelse med bussterminalen på brua, sier byrådssekretær Ståle Hagen.
Det vil være flott å få et toalettilbud i eller ved Holmlia senter, men det kan ikke legges i forbindelse med bussterminalen på brua, sier byrådssekretær Ståle Hagen.

Etterlengtet tilbud

Jeg ser at BU med flere er opptatt av toalettfasiliteter på Holmlia. Det vil være et flott og etterlengtet tilbud, sier byrådssekretær Ståle Hagen.

HOLMLIA: Men det vil ikke være naturlig å legge det inn i den planen som byrådet nå har fremmet. Den omhandler en utvidelse av broen med flytting av bussene dit og etablering av rundkjøring øst for broa. Et slikt initiativ bør tas av OBOS som eier av Holmlia Senter eller Jernbaneverket som eier av jernbanestasjonen. Disse bør ta ansvar for sine kunder ved å vurdere toalettfasiliteter ved oppgradering av sine områder som er mye bedre egnet enn selve broa, sier Hagen.

Uansett står det i byrådssaken at det vil bli fremmet en ny reguleringsplan for dagens terminalområde. Her kan det også være aktuelt å vurdere muligheten for et offentlig tilgjengelig toalett, for eksempel i samarbeid med OBOS. Dette vil vi komme tilbake til, sier Ståle Hagen i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere