*Nettavisen* Nyheter.

Etterlyser finnmarkinger

Promofilmgjengen

Norges største By- og bygdelag, Finnmarkslaget i Oslo, arrangerer James Bond Party 13. september. Men hvor blir Finnmarkingene av?

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

Katarina, Martin og Mikkel

Klikk på bildet for å forstørre.

Bond-piken Nann-Rosita

Finnmarkslaget i Oslo, som det største By- og bygdelaget i Norge, jobber hardt for å lage et nytt produkt som mange Finnmarkinger i Oslo og omegn vil være med på.

- Vi har nå gjort noe helt nytt, noe utradisjonelt, vi har laget et James Bond party på Latter - Aker Brygge, med diverse egne stand up komikere, sier, Festansvarlig James Bond Party 008, Katarina Mathisen, til Østkantavisa.

Kjente navn

På scenen vil Lisa Tønne, Ørjan Burøe, Dag Sørås, Yngve Skomsvoll og Üzz Nûjen opptre, mens Mikkel Gaup skal være toastmaster. I tillegg skal Martin Schanche være dommer for beste kostyme.

- Kan det bli bedre, undrer Katarina.

På festen kan man vente seg promofilm med Mikkel Gaup, Ailo Gaup, Martin Schanche, Per Heimly, Claus Plapp og Christer Torjussen.

Hvor er finmarkingene?

- Vi har laget rå bra webside, vi har knall bra stand up show, men hvor i alle dager blir Finnmarkingene av? Er det slik at de ikke vet om oss? Eller er det slik at de ikke bryr seg? Eller har de rett og slett ikke lyst å feste med andre Finnmarkinger? Vi har kun 90 påmeldte til dette råkule James Bond partyet. Vi trenger 220 til showet og selve lokalet tar mange hundre, så jeg hadde håpet på mye bedre oppslutning enn dette, forklarer Katarina til Østkantavisa.

Hun oppfordrer dermed finnmarkingene å komme seg opp av sofaen og møte andre finmarkinger på Latter kommende lørdag.

Besøk Finmarkslagets hjemmeside her

Annonsebilag