*Nettavisen* Nyheter.

Etterlyser fortsatt tips etter Manglerud-drapet

Fortsatt er ingen pågrepet eller siktet etter drapet på 52 år gamle Mohammed Arshad på Manglerud i Oslo natt til lørdag. Politiet ønsker flere tips fra publikum, som kan bidra til å opplyse saken.

OSLO: Politiet hadde torsdag lite nytt å fortelle etter drapet på Mohammed Arshad. Den 52 år gamle firebarnsfaren og restauranteieren ble funnet hardt skadd på gaten i Otto Sogns vei, like ved boligen sin, på Manglerud natt til lørdag. Han døde kort tid senere av skadene han var påført.

Politiet takker publikum for opplysningene som er kommet inn, men de ønsker fortsatt flere opplysninger om alle bevegelser i området mellom midnatt og klokken 01 natt til lørdag.

– Det er et poeng for politiet å kartlegge alle bevegelsene slik at vi har oversikt. Vi ønsker derfor informasjon fra alle som selv har beveget seg eller som har sett noen bevege seg i området, sier politiadvokat Hans-Christian Ingebrigtsen ved Oslo politidistrikt til NTB.

Tirsdag hadde politiet kun fått inn fire-fem tips i saken. Ingebrigtsen sier det nå er kommet inn flere tips, men at de fortsatt ønsker flere.

– Vi vil både ha tips om saken i sin alminnelighet, men også det vi spesielt har oppmerksomhet mot, som er bevegelser i området, sier Ingebrigtsen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.