RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser mann etter voldtekt


Politiet har skjellig grunn til å mistenke denne mannen for voldtekten i Peter Møllers vei natt til søndag. FOTO: POLITIET
Politiet har skjellig grunn til å mistenke denne mannen for voldtekten i Peter Møllers vei natt til søndag. FOTO: POLITIET
Politiet går nå ut med både bilder og video av en mann som etterlyses i forbindelse med voldtektet i Peter Møllers vei natt til i går.

LØREN: I følge en pressemelding fra Oslo politidistrikt, som ble sendt ut i ettermiddag har politiet skjellig grunn til å tro at mannen på bildene er gjerningsmannen.

Det var natt til søndag, cirka klokka 04, at en 26 år gammel kvinne skal ha blitt overfalt og voldtatt i Peter Møllers vei på Løren. Gjerningsmannen fulgte etter kvinnen nedover veien før han overfalt henne og deretter voldtok henne.

Politiet går nå ut med både bilder og video av mannen de mistenker er gjerningsmannen. Mannen skal være cirka 180 cm høy, han har normal kroppsbygning, mørke øyebryn og mørkt hår. Han skal ha vært iført hettegenser eller -jakke med stor hette. Hetta hadde han over hodet og denne skjulte mye av ansiktet. Mannen skal ha snakket norsk.

Saken fortsetter under video

Politiet er interessert i å komme i kontakt med vitner, som kan ha sett mannen, eller tror de vet hvem han er.

Dersom du har opplysninger kan du ta konakt med politiet på Sedelighetsavsnittet, telefon 22 66 91 63 eller Kriminalvakta telefon 22 66 99 66 (etter klokka 16).


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere