RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eva Broberg (73) stortrivdes som nissemor på Storo i fjor. Nå er hun ansatt ved senteret, og sender stafettpinnen videre.
Eva Broberg (73) stortrivdes som nissemor på Storo i fjor. Nå er hun ansatt ved senteret, og sender stafettpinnen videre.

Etterlyser ny nissemor

Er du en voksen dame og kan tenke deg en ekstrajobb i julen?

STORO: Da vil senterdirektør Unni Merethe Aasgaard ha tak i deg. Tradisjonen tro skal Storo storsenter ha en senternisse, og i år som i fjor ønsker Aasgaard seg at nissefars kone skal ta turen til senteret.

LES OGSÅ: Eva Broberg: - Jeg er jo veldig glad i barn

– Vi var kjempefornøyde med Eva i fjor, og så at det slo an hos barna. Derfor kunne vi tenke oss å gjenta det i år. Hadde det ikke vært supert med en nissemor fra nærmiljøet? sier Aasgaard.

For nissemoren fra i fjor, Eva Broberg (73) fra Grünerløkka, ble nisseopptredenen et springbrett videre. Ti år etter at hun pensjonerte seg, ble hun ansatt i en deltidsstilling i informasjonen på senteret. Der er hun uunnværlig, og derfor må stafettpinnen overlates til en ny nissemor i år.

– Det var kjempeallright, alle tiders! stråler Broberg om nissemorjobben, som hun ikke har angret et sekund på at hun søkte.

– Men man må være litt gæren, sånn som meg, for å søke på en sånn jobb, flirer Eva, og lover å stille med gode tips til sin etterfølger.

Nissemor jobber noen timer hver dag i desember, frem til lille julaften. Arbeidsoppgavene vil være å underholde barna, lese eventyr og dele ut klementiner og godteposer.

– Vi ønsker oss en dame med godt humør, og som gjerne kan spille gitar, trekkspill eller synge. Hun bør være røykfri og snakke flytende norsk, sier Aasgaard, og ber interesserte ta kontakt på telefon 93033233.

Les også om da Nissefar flyttet fra Storosenteret og fikk nytt hjem hos Rune's på Kjelsås.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere