RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Malin Johannessen (t.v.) og Aila Linnerud etterlyste ridehall på Nordtvet gård.
Malin Johannessen (t.v.) og Aila Linnerud etterlyste ridehall på Nordtvet gård.

Etterlyser ridehallen

Jentene på Nordtvet gård venter fortsatt på ridehallen.

KALBAKKEN: Flere av jentene fra Nordtvet gård møtte opp i åpen halvtime i bydelsutvalget sist uke. De ville vite hvor det planlagte ridehallen blir av.

– Dumt uten ridehus

Malin Johannessen og Aila Linnerud benyttet åpen halvtime til å spørre politikerne hvordan det ligger an med det planlagte ridehallen.

– Det er veldig dumt å ha hest på gården når det ikke er noe ridehall. Banen fryser og det er ikke alltid vi kan ri, sa Malin.

Les om sommeren på gården her.

I dag rir jentene i vind og ruskevær, det har de gjort i flere år.

Planene for området innebærer både en ridehall og en gårdsbarnehage.

Har brukt kjeft

Avdelingssjef i Bydel Grorud, Ole Jørgen Pettersen, kunne fortelle hestejentene at ridehallen absolutt ikke er glemt, og at både hallen og gårdsbarnehagen er noe som er høyt prioritert.

– Status er at Plan- og bygningsetaten har stoppet planene selv, fordi reguleringssaken ikke er klar. Pengene er der, to millioner kroner er satt av, noe som er mer enn nok. Problemet er et spørsmål om hesteallergi, som både kommunelegen i Oslo og bydelslegen på Grorud mener er tull. Vi har brukt kjeft på Omsorgsbygg som er eiere her, og jeg lover at saken ikke er glemt, sa Pettersen til jentene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere