RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser taxisjåfør


Young Gunsleder Mohammad Javed ble drept på Haugerud 19. januar før bilen ble påtent. Politiet etterlyser nå en taxisjåfør som skal ha kjørt siktede Stig Bergquist fra Grensen til Torshov etter drapet. Foto: Magne Mellem Enoksen
Young Gunsleder Mohammad Javed ble drept på Haugerud 19. januar før bilen ble påtent. Politiet etterlyser nå en taxisjåfør som skal ha kjørt siktede Stig Bergquist fra Grensen til Torshov etter drapet. Foto: Magne Mellem Enoksen
Politiet etterlyser en taxisjåfør som skal ha kjørt Stig Bergquist (tidl. Millehaugen) fra Grensen til Torshov etter drapet på Haugerud i januar.

HAUGERUD/SENTRUM: Taxituren skal ha funnet sted cirka klokken 20 den 19. januar i år, like etter drapet på Young Gunsleder Mohammad Javed (28) på Haugerud.

Turen gikk fra Grensen til Torshov hvor siktede, Stig Bergquist, sonet siste rest av en dom på Sandaker frigangshjem.

Alibisjekk

I følge politiinspektør Hanne Kristin Rohde ved vold- og sedlighetsavsnittet er det siktede Stig Bergquist som selv har opplyst at han tok taxi på denne strekningen og mener dette gir han alibi for drapet.

- Dette vil ikke være et 100 prosent alibi. Turen fant sted én til én og en halv time etter drapet og det er ingen umulighet på komme seg fra Haugerud til sentrum på denne tiden. Men det er opplysninger som siktede har gitt og som vi er nødt til å sjekke, sier Rohde.

Politiet har vært i kontakt med taxiselskapene, men hverken elektroniske sporlogger eller opplysninger fra sjåførene har ført politiet noe videre.

- Vi har visst dette en stund og vært i kontakt med taxiselskapene, men ikke fått noen positive tilbakemeldinger som bekrefter dette, sier Rohde.

Mulig kosovoalbansk sjåfør

Bilen er beskrevet som ganske ny, muligens en Mercedes, med kartplotter.

Den skal ikke være gul, og ikke hatt mye reklame.

Taxisjåføren skal muligens være en kosovoalbaner.

Hvis du har tips eller opplysninger i saken kan du ta kontakt med politiet på telefon 22 66 90 50.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere