RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ca. 45-50 år gammel, om lag 180-185 centimeter høy, kraftig/muskuløs med mellomblondt kort hår. Snakket østlandsdialekt. Han var ikledd en mørk blå jakke.
Ca. 45-50 år gammel, om lag 180-185 centimeter høy, kraftig/muskuløs med mellomblondt kort hår. Snakket østlandsdialekt. Han var ikledd en mørk blå jakke.

Etterlyser to personer

Oslo politidistrikt ønsker å komme i kontakt med – eller få opplysninger om – to menn som i begynnelsen av desember 2009 skal ha vært inne i lokalene til gullsmedforretningen Gullborgen i Storgata i Oslo sentrum.

SENTRUM: De to mennene hevdet de skulle sjekke brannvarslingsanlegget. Brannvesenet avkrefter imidlertid at de har vært der og gjennomført en slik kontroll på dette tidspunktet.

Politiet har fått utarbeidet fantomtegninger av de to mennene (Se bildeslide). Mennene beskrives slik:


Person 1: Ca. 45-50 år gammel, om lag 180-185 centimeter høy, kraftig/muskuløs med mellomblondt kort hår. Snakket østlandsdialekt. Han var ikledd en mørk blå jakke.

Person 2: I slutten av 30-årene, om lag 190 centimeter høy, blondt kort hår og iført en grønn jakke.

Politiet er svært interessert i å komme i kontakt med disse personene, eller andre som kan ha opplysninger om dem. Politiet er også interessert i å komme i kontakt med andre næringsdrivende som kan ha blitt oppsøkt av personer som tilsvarer beskrivelsen.

De som har opplysninger i saken kan kontakte politiet på telefon: 22 66 99 66

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere