RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser vitne til påkjørsel


Ole Christian Bergersen ble påkjørt bakfra utenfor Holtet elektriske. Nå ønsker han å komme i kontakt med en kvinne med barnevogn som så påkjørselen.
Ole Christian Bergersen ble påkjørt bakfra utenfor Holtet elektriske. Nå ønsker han å komme i kontakt med en kvinne med barnevogn som så påkjørselen. Foto: FOTO: PRIVAT
Fredag ettermiddag ble Ole Christian Bergersen påkjørt bakfra på Holtet. Nå etterlyser han vitner til hendelsen.

HOLTET: Det var like etter klokken 16 fredag 6. mai at Bergersen sto og ventet på grønt lys ved trikkeskinnene på Holtet da en rød Toyota Corolla kjørte inn i bilen hans bakfra.

– Jeg kjørte til siden og prøvde å snakke med bilføreren, men han mente han ikke hadde kjørt på meg, sier Ole Christian Bergersen.

Kvinne med barnevogn

Han forsøkte å få bilføreren til å kjøre til siden, men han nektet og stakk fra stedet. Bergersen kjørte etter og fant mannen på en butikk i nærheten. Han skal her fortsatt ha nektet å fylle ut skademeldingen.

– Det var en kvinne med barnevogn som så hele opptrinnet og påkjørselen. Hun sa at hun kunne stille som vitne, men fordi den andre bilføreren stakk av, så fikk vi ikke notert navn og nummer til damen som så opptrinnet, sier Bergersen.

Frykter bonustap

Bergersen har senere vært i kontakt med den andre bilføreren som fortsatt ikke vil fylle ut skademeldingen. Ifølge Bergersen ønsker mannen ikke å involvere forsikringsselskapet på grunn av frykt for bonustap. Skadene er ikke store, men må repareres på verksted. Bergersen frykter nå at han blir sittende igjen med regningen og håper at kvinnen tar kontakt med han på telefon 97 54 56 15.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere