*Nettavisen* Nyheter.

Etterlyser vitner etter at radiokjendis døde

Etterlyser: I Viggo Hansteens vei ved Statoil-stasjonen på Smestad ble 82-årige Arne Porsum påkjørt sist torsdag kveld. Nå ønsker politiet mer informasjon om ulykken. Foto: Politiet

Politiet etterlyser vitner etter at den kjente radioreporteren Arne Porsum (82) ble påkjørt i Viggo Hansteens vei ved Statoil-stasjonen på Smestad.

Klikk på bildet for å forstørre.

DØDE: Arne Porsum omkom etter en påkjørsel på Smestad. Her er han fotografert på Røa eldresenter i november.

SMESTAD: Det var torsdag 22. november rundt kl. 20.10 Porsum ble påkjørt i Viggo Hansteens vei på Smestad, og han døde to dager senere av skadene.

Bilføreren er avhørt av politiet.

LES OGSÅ: Arne Porsum er død

Har du tips?

Oslo politidistrikt, ved Trafikketterforskingsavsnittet, etterlyser vitner til ulykken som ikke tidligere vært i kontakt med politiet og som kan ha opplysninger i sakens anledning.

Vitnene bes henvende seg til Oslo politidistrikt på telefon 22 66 96 00, eller på e-post: trafikkeforsk.oslo@politiet.no

Radiolegende

Hovseter-beboeren Arne Porsum var sportskommentator fra midt på 1960-tallet, og rapporterte blant annet fra ski og friidrett – og ikke minst fra verdens skøytearenaer.

Porsum var en ivrig og engasjert lokaldebattant til det siste, blant annet her i Akersposten. Han hadde innlegg om blant annet utbyggingen av Røa, trafikk så vel som Røas fotballag. Han var medlem av Røa IL i 75 år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.