RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser vitner etter Tveita-ran


Ranet: Midt i åpningstiden spaserte raneren inn på Tveita senter og ranet Japan Photo tirsdag formiddag. Foto: Anita L. Hanken.
Ranet: Midt i åpningstiden spaserte raneren inn på Tveita senter og ranet Japan Photo tirsdag formiddag. Foto: Anita L. Hanken. Foto: Foto: Anita L. Hanken
Politiet etterlyser vitner etter at Japan Photo på Tveita senter ble ranet tirsdag formiddag.

TVEITA: Politiet fikk melding om ranet tirsdag klokken 10.22.

Våpenliknende gjenstand

– Raneren viste fram en våpenliknende gjenstand, og betjeningen følte seg da så trua at de gjorde som raneren sa. Han fikk med seg en del fotoartikler, men vi vet foreløpig ikke hvilke verdier det er snakk om, sier innsatsleder Sven-Martin Ege til Lokalavisen Groruddalen.

Politiet går ut med signalement på raneren, som skal være en mann mellom 25-30 år. Han er 175-180 centimeter høy og lys mørkhudet. Han snakker norsk, hadde på seg mørke bukser, en blå, stor jakke og bar på en mørkeblå bag.

Ønsker kontakt med vitner

– Raneren stakk fra stedet. Vi har søket i området uten å finne ham, men vi har gode vitneopplysninger, sier Ege.

Ettersom ranet skjedde i senterets åpningstid, håper politiet at vitner til hendelsen tar kontakt med politiet på Stovner.

– Det bor også mange beboere i området rundt senteret, og hvis disse har sett noe, ber vi om at de tar kontakt med oss, sier Ege.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere