RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser vitner til påsatt skolebrann


Vegg og tak: Det ble betydelige skader på vegg og tak i S-bygget på Toppåsen skole etter at det onsdag kveld begynte å brenne. Politiet er temmelig sikker på at brannen ble påsatt.
Vegg og tak: Det ble betydelige skader på vegg og tak i S-bygget på Toppåsen skole etter at det onsdag kveld begynte å brenne. Politiet er temmelig sikker på at brannen ble påsatt.
Politiet er temmelig sikker på at brannen på Toppåsen skole onsdag kveld ble påsatt, nå etterlyser de vitner.

Holmlia: Det var litt etter klokken 21.00 onsdag kveld melding om brann på Toppåsen skole kom.

Vitner har opplyst til politiet at to til tre ungdommer hadde tent bål like ved skolebygningen i en strøkasse. Etter hvert tok det fyr i veggen til skolen.

Brannvesenet og politiet rykket ut, men hadde problemer med å komme fram til brannstedet på grunn av en stengt bom. Det tok derfor litt tid før slukningsarbeidet kom i gang og det brant da kraftig i veggen på S-bygget på skolen. Brannvesenet måtte bryte seg gjennom taket for å få slukket ovenfra. Etter en drøy time var brannen slukket, men brannvesenet drev etterslokking til etter midnatt.

To til tre ungdommer ble observert ved skolen og senere løpende ned Liakollveien. Vi er svært interessert i å komme i kontakt med disse guttene eller vitner som kan ha observert noe, sier etterforskningsleder Inge Sundeng ved Manglerud politistasjon.

Politiet lette onsdag kvelde etter guttene i området, men fant dem ikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere