RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet har fått laget en tegning av mistenkte i samarbeid med fornærmede. Nå ber de om tips fra andre som kan ha blitt kontaktet av mannen.
Politiet har fått laget en tegning av mistenkte i samarbeid med fornærmede. Nå ber de om tips fra andre som kan ha blitt kontaktet av mannen. Foto: Illustrasjon: politiet

Etterlyses for voldtektsforsøk

Natt til søndag ble en kvinne forsøkt voldtatt på Frogner. Politiet etterlyser nå en mann, som skal være mistenkt for flere liknende tilfeller.

FROGNER: Det var cirka klokka 03.45 natt til søndag 3. november at en mann skal ha forsøkt å voldta en kvinne i området Frognerveien/Baldersgate på Frogner.

Kvinnen satte seg kraftig til motverge, og klarte å komme seg unna. Gjerningsmannen stakk fra stedet, men det er uvisst i hvilken retning.

Nå etterlyser politiet mannen, og det er også blitt laget en tegning i samarbeid med fornærmede.

LES OGSÅ: «Jeg var livredd, men ingen prøvde å hjelpe meg»

Mistenkes for flere tilfeller

I følge politiet skal mannen være rundt 30-35 år, 180-185 centimeter høy og ha noe orientalske trekk med smale øyne og høye, markerte kinnbein. Mannen har sort kort hår, og har normalt/muskuløs kroppsbygning.

Mannen skal ha hatt på seg sort jakke, sorte bukser, hvit skjorte og hansker natt til søndag. Han snakker gebrokkent østlandsdialekt og gebrokkent engelsk. I følge vitnebeskrivelsene skal han ha et intenst og stirrende blikk, og han kan ha vært ruset.

– Politiet har fått tips om at en mann med tilsvarende utseende og tilnærmingsmåte har kontaktet unge kvinner på gata i området Frogner/ Majorstua ved flere tilfeller de siste ukene. Han fremstår som pågående, tar direkte kontakt med fremmede kvinner og gir uttrykk for at han ønsker å bli med dem videre, forteller politioverbetjent Kari Janne Lid ved avsnitt for seksualforbrytelser, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Ungdomsraner (18): – Det er bare å ta imot straffen og takke gud for at vi bor i Norge

Ta kontakt med politiet

Politiet ønsker nå opplysninger som kan bidra til å identifisere gjerningsmannen.

– I tillegg ber vi om at kvinner som kan ha blitt kontaktet av en mann med tilsvarende utseende og tilnærmingsmåte, tar kontakt med politiet, sier Lid videre.

Polititegningen er utarbeidet i samarbeid med fornærmede. Tegningen er ikke å betrakte som et portrett, men viser typelikhet og klesdrakt som gjerningsmannen var iført natt til søndag.

Om du har opplysninger i saken kan du ta kontakt med politiet på telefon 22 66 94 64 på dagtid, eller kriminalvakten på telefon 22 66 99 66 på ettermiddag og kveld.  Tips kan også sendes på mail til: oslo.seksualforbrytelser@politiet.no.

LES OGSÅ: Nå skal ransbølgen stoppes

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere