*Nettavisen* Nyheter.

Etterlysning: Hvem gjorde fuglene husløse?

 

Heller ikke fuglehus er trygge for tyver. Det fikk Anne Sellæg erfare.

NORDSETER: Anne Sellæg og søsteren Brit Sellæg mottok fra sine foreldre et fuglehus med stolpe i innflyttingsgave. Søstrene flyttet nemlig tilbake til hjemtraktene på Nordstrand i november.


Fuglehuset hadde kun stått i hagen i tomannsboligen i Nordseter Terrasse i en drøy uke før freidige fuglehustyver var på ferde.

– Siste gang vi husker å ha sett det var søndag. Jeg skulle ha fulgt fotsporene, sier Sellæg som mest av alt synes det er utrolig at noen kan få seg til å stjele et fuglehus.

– Det er jo trist siden vi fikk dette av våre snille foreldre. Det er ikke det at det var dyrt, vi kan enkelt kjøpe et nytt på Plantasjen, men bare det å ta dette? sier Sellæg oppgitt.

Vil skremme tyven

Anne Sellæg forteller at sporene tyder på at det var én person som tok med seg fuglehuset med stolpen.

– Vi burde jo ha støpt det fast, vi hadde bare stablet litt stein og heller rundt slik at det sto støtt, forteller hun. Nå håper hun å skremme tyven, slik at fuglehuset kanskje dukker opp igjen.

– Kanskje noen så noe og tenker det var litt rart at noen bærer rundt på et fuglehus? ler Sellæg.

Fugleelsker?

Anne Sellæg undrer seg over hva som får et menneske til å stjele et fuglehus?

– Er det ikke absurd at når man først bryr seg og vil gi fugler mat, så stjeler man et hus for å få gjort det? spør hun og håper at tyven(e) får seg et støkk hvis de leser denne etterlysningen.

– Vi blir veldig glade dersom fuglehuset skulle dukke opp igjen, gjerne like beskjedent som det ble borte, avslutter hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.