RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ETTERLYSNING: Nybakt Lotto-millionær fra Karlsrud

Norsk Tippings datamaskin "Embla" sørget i går for at en mann som spilte Joker på Karlsurd ble tre millioner kroner rikere. En annen nybakt Lottomillionær kjøpte kupongen sin på Jacobs på Holtet.

OSLO: - Vi fikk ikke kontakt med Joker-vinneren lørdag 12. mars - så det spørs om han vet at han er blitt tre millioner kroner rikere, skriver Norsk Tipping på sine hjemmesider.

Bydel Nordstrand fikk to nye Lottomillionærer i går.

LES OGSÅ: SKRAPTE SEG RIK!

"Embla" sørget for raske penger

Joker-kandidaten denne lørdagen var en mann i 40-årene fra Oslo. Han spilte Joker hos Mix Karlsrud lørdag ettermiddag, men på kvelden var han ikke å få tak i på Telefon.

Dermed måtte opp/ned-valgene overlates til en av landets mest populære datamaskiner - "Embla".

- Vår logisk tenkende datamaskin gikk til oppgaven med 614.000 kroner i inngangspremie. Det dukket aldri opp noen joker, men alle de fem valgene gikk helt fint, og dermed endte Oslo-mannen opp på toppen av premiestigen: 3.072.000 kroner, skriver Norsk Tipping videre.

Vinnerlykke på Holtet

Men det var ikke bare på Karlsrud pengene fløt lørdag kveld. Lotto-maskinen Fortuna blandet sammen den berømte Lottorekka, og sannelig var ikke en av tre vinnerkuponger kjøpt inn På selveste Jacobs på Holtet. En kvinne kunne dermed innkassere hele 5.096.470 kroner!

- Nei, nei, er det sant? Herlighet, dette gjorde meg overlykkelig, jublet Oslo-damen på 44 år.

Selv om telefonen ringte rett etter Lotto-tid, var hun overhodet ikke i modus til å tenke tanken en gang. Ikke før vi sa hva det gjaldt.
- Nei, jeg tenkte ikke tanken en gang. Men desto mer morsomt når det skjer, lo hun.

- Men det som er dumt er at mannen min ikke er hjemme, han er på reise - skulle gjerne delt champagnen med ham i kveld. Men det får bli når han kommer hjem, sa hun til Norsk Tippings medarbeider.

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere