RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Natt til lørdag ble det meldt om slåsskamp her på Bøler T-banestasjon. To personer ble brakt i arrsten.
Natt til lørdag ble det meldt om slåsskamp her på Bøler T-banestasjon. To personer ble brakt i arrsten. Foto: Foto: Nina Schyberg Olsen

Etterlyst mann tatt etter slåsskamp

En person som er etterlyst med utvisningsvedtak ble brakt i arresten etter en slåsskamp.

BØLER: Natt til lørdag fikk politiet melding om en slåsskamp på Bøler T-banestasjon. Fire personer var involvert, men ingen var skadet da politi kom til stedet. Ingen ønsket å anmelde, men to personer ble tatt med til arresten. Den ene ble tatt med på grunn av ukjent identitet og den andre var etterlyst på grunn av utvisningsvedtak.

Les resten av politiloggen her:

Svidd fett

Fredag kveld ble det meldt om brann i Gamlehagen på Lambertseter. Det viste seg at det ikke var brann, men en del os etter svidd ribbefett som hadde slått ut brannalarmen.

Beruset 15-åring

Kvart på ti fredag kveld kom politiet over en beruset jente på Gamlelinja på Holmlia. Jenta kunne ikke gjøre skikkelig rede for seg og var bare 15 år. Patruljen fikk fraktet jenta hjem til foreldrene.

Falsk alarm

Like før midnatt fredag kveld gikk alarmen i en leilighet i Fyrstikkbakken på Bryn/Hellerud. Politi og brannvesen kom til stedet og fikk åpnet døren. Det var ingen brann, men røykvarsleren ulte så batteriet ble fjernet. Leiligheten var ikke bebodd og megler ble varslet.

Søker vitner etter brann

Natt til lørdag sto en kassebil i brann på Lofsrudhøgda. Et vitne hadde sett en person iført mørk jakke og hette løpe fra stedet. Det var full overtenning på bilen da brannvesen og politi kom til stedet, men man fikk etter hvert kontroll på brannen. Politi søkte med hund i et skogholt i nærheten, men sporet ble borte. Har noen mer opplysninger om brannen, er det viktig at de tar kontakt med politiet.

Pirattaxi tatt

Klokken 03.28 stanset politiet en bil på E6 nordgående ved Manglerud for mistanke om piratkjøring. Føreren, en 46 år gammel mann, ble anmeldt for å ha kjørt mot vederlag uten å ha løyve.

Mistet hjulet

Lørdag morgen mistet en personbil forhjulet på E6 inngående ved Ryen. Bilen fikk en snurr i veibanen og krasjet. Det ble meldt om materielle skader, men det fikk bra med personene i bilen.

Hensatt bil

Politiet kom over en bil med åpen dør i Åslandhellinga lørdag kveld. Det viste seg at bilen ikke var stjålet, men begjært avregistrert på grunn av manglende forsikring. Skiltene ble fjernet.

Uvisst om søppelbrann

En søppelbøtte sto i fyr i Oberst Rodes vei lørdag kveld. Melderen hadde selv klart å slukke brannen, men politi var på stedet for å se på forholdet og skrev sak. Det er foreløpig ingen opplysninger om hvem som satt fyr på bøtta.

Garasjeinnbrudd

Søndag ble det rapportert om innbrudd i et garasjeanlegg i Nordåsveien på Holmlia. Innbruddet må ha skjedd etter klokken 21 kvelden før. Det er uvisst hva som er borte.

Ungdomsbråk på Manglerud

Søndag kveld ble det meldt om ordensforstyrrelse i fotballhallen på Manglerud. Det var noen ungdommer som hindret trening og var ufine mot folk. Politiet kom til stedet og fikk jaget bort ungdomsgjengen.

Sykkeltyv tatt

En mann på sykkel ble stanset i Beiteveien på Manglerud søndag kveld. Det viste seg at sykkelen var stjålet. Denne ble derfor beslaglagt og mannen på 41 år ble anmeldt for forholdet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere