RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyst

Denne mannen er etterlyst av politiet etter at han natt til nyttårsaften forsøkte å voldta en 21 år gammel kvinne i Schweigaardsgate.

GAMLEBYEN: Den 21 år gamle kvinnen ble overfalt på en stikkvei ved Schweigaardsgate 58 A i Gamlebyen i Oslo mellom 03 og 03.30. Kvinnen satte seg kraftig til motverge, og klarte å komme seg løs. Hun ble trolig også hjulpet av at en kvinne som ble vitne til overfallet skrek og lurte på hva som foregikk. Dermed ble gjerningsmannen forstyrret, skriver politiet i en pressemelding. Politiet gikk i fredag ut med denne tegningen av den antatte gjerningsmannen. Han er i slutten av 20-årene, av utenlandsk opprinnelse, ca. 170 cm høy, kort, sort hår, mørke øyne og lys i huden. Han snakket gebrokkent norsk. Overfallsmannen hadde på seg mørk beige frakk av ull, som gikk til knærne. Det var hette på frakken, og den hadde han over hodet. Han hadde også et stripete skjerf i mørke farger. Politiet ber vitner som kan ha informasjon om saken ringe Oslo politidistrikt på 22 66 90 50.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere