RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ettersøkt ransmann pågrepet


BAK LÅS OG SLÅ: En ung mann som hadde forsøkt å hjemme seg for politiet ble pågrepet på Grønland fredag. ILLUSTRASJONSFOTO: CLIPART
BAK LÅS OG SLÅ: En ung mann som hadde forsøkt å hjemme seg for politiet ble pågrepet på Grønland fredag. ILLUSTRASJONSFOTO: CLIPART
En tilfeldig kontroll avslørte sist fredag en ettersøkt ransmann på flukt fra politiet.

GRØNLAND: Om det var flaks eller ren intuisjon som var avgjørende er usikkert. En tilsynelatende tilfeldig identitetskontroll av en mann på Grønland fredag, avslørte at den unge mannen ikke hadde møtt til soning av en ransdom på 3,5 år.

Vi er ekstra mye til stede i dette området for tiden, grunnet en rekke ran i sentrum øst, forteller politioverbetjent Trond Skaarud til Østkantavisa.

Mannen oppga først falsk identitet til politiet, men etter en kontroll av personalia i folkeregisteret ble han altså avslørt som en person fengselsvesenet gjerne ville ha tak i. Nå sitter mannen bak lås og slå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere