RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Evangeliet med bismak


Tamara Haaland, Felix Skaara og Oda Rød mener årets revy blir knall. FOTO: ELISABETH C. WANG
Tamara Haaland, Felix Skaara og Oda Rød mener årets revy blir knall. FOTO: ELISABETH C. WANG
I kveld går sceneteppet opp for tidenes siste skolerevy på Ullern videregående.

ULLERN: – Den første revyen her på skolen ble satt opp i 1936. Onsdag er det premiere på den aller siste. Vel og merke i denne bygningen, sier Tamara Haaland (18), en av årets i alt tre revysjefer.

Les anmeldelse fra premieren: Halleluja så det holder

Neste år flytter Ullern til Vika, for å gjøre plass til nye Ullern videregående som skal stå klar i 2013. – Vi slutter til sommeren, så det blir ikke noen nye lokaler på oss. Men for de andre venter det store forandringer, sier Oda Rød (18).

Tittelen på årets revy, «Evangeliet», røper ikke direkte mye. Årets revysjefer går derfor med på å lette litt på sløret.

– Det her er julens bakside. Julen er jo ikke superfin og super koselig for alle. Tenk på foreldrefyll og julenissen som bruker små barn som slaver, sier Felix og smiler lurt.

– Nei, nei, sier Tamara og bryter ut i latter. Det er ikke så ille da. Det blir med masse av god humor. Instruktørene er de samme i år som i fjor så det blir humor som favner de fleste.

Fem jenter og fire gutter inntar scenen når revyteppet går opp. Og i år satses det mer på både scene, rekvisitter og kostymer.

– Vi kan ikke røpe så mye mer nå, men vi har sett på noe og det var skikkelig bra, sier Oda.

De tre revysjefene innrømmer at de har hendene fulle før premièredagen.

Men, de stortrives tydelig med jobben. – Det er mange ting som skal på plass og mye som skal ordnes, men det går veldig greit foreløpig. Som du ser er benkeradene der publikum skal sitte snart klare, mens på scenen venter spennende forandringer, sier Tamara hemmelighetsfullt.

– Folk må rett og slett bare gå inn på hjemmesiden og bestille billetter. Det her bør man ikke gå glipp av, avslutter Felix.

Se mer på: www.ullernrevyen.no.

Première onsdag 19. januar klokken 19.00. Spilles til 28. januar.

 

Vi følger skolerevy i Oslo. Les anmeldelser og omtaler av alle revyene her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere