*Nettavisen* Nyheter.

Eventyrlig på Bogstad

Den eventyrlige Bogstaddagen er blitt et populært arrangement. I år falt arrangementet på en av årets første sommerdager.

Bogstad: - Jeg vil kjøre hest, jeg vil kjøre hest, roper en lyshåret lugg idet han løper mot hest-og vognstanden på Bogstads gårdstun. Dette var et av flere populære innslag da Bogstad gård og Røa Lions for fjerde år på rad søndag arrangerte "Den evetyrlige Bogstaddagen".
Foruten grønne gressletter, ballongbod, prinsesse-på-erten-seng, bukkene-bruse-bro, teater, salgsboder og høytlesning, er det noe for enhver på Bogstad gård denne søndagen.

Vellykket

- Vi har hatt svært god respons på slike dager, forteller Kari Skraastad fra Røa Lions, mens hun hjelper Anna (3) på med prinsessekronen.
Hun forteller at arrangementet er svært familievennlig. Det er ikke vanskelig å se, når man titter utover plassen. Her er det boder i barnevennlig høyde, flotte fargerike ballonger og små og mellomsmå barn som fyker rundt for å rekke gjennom alle aktivitetene. Noen har vært med på åpen dag før, mens andre er ferske.
- Vi visste ikke at det skulle være noe spesielt her oppe i dag, forteller pappaen til Jørgen Taueland Gundersen (2).
Hverken han, barna eller resten av familien angrer på at de valgte å tilbringe søndagen på Bogstad.
- Dette er vellykket og moro, smiler Jørgens pappa, før det trengs litt faderlig assistanse ved bukkene-bruse-broen.
Litt bortenfor baser Sarah Burøy- Olson (3) rundt i prinsessesengen, uten å merke noe som helst til noen ert. Mammaen hennes forteller entusiastisk at de har vært med på åpen dag på Bogstad gård før, og at de synes arrangementet er verdt å få med seg.
- Det er hyggelig stemning og man møter alltid mange kjente, smiler Sarahs mamma, før hun hjelper den lille prinsessen av med solbrillene.

Salgsboder

Flere av de ansvarlige i salgsbodene er også gledelig overrasket over oppmøtet. Vera Helstad fra Hamar er en av dem.
- Dette er første gang jeg er blitt invitert, men jeg kommer gjerne tilbake, smiler Helstad.
Hun har for anledningen lekre smykker i leire, glass og akryl til slags og et eget bord der barna kan lage sine egne smykker om de vil.
- Et koselig sted å holde åpen dag, mener Helstad som legger til at de ikke kunne vært heldigere med været.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.