*Nettavisen* Nyheter.

Eventyrlige jenter!

Røa-trener Geir Nordby tar et godt tak rundt sin stjerne Lene Mykjåland på banketten på Grand Hotel. Leder i Vestre Aker bydelsutvalg, Elin Horn Galtung er fra seg av beundring for hva Røa-jentene og klubbadministrasjonen har fått til. De betyr utrolig mye for bydelen! Foto: Alexander Synstad

Leder i Vestre Aker bydelsutvalg, Elin Horn Galtung er i seiersrus etter Røas cupgull. Hun mener Røa-jentene betyr enormt mye for bydelen. - De er utrolig bra forbilder!

OSLO SENTRUM: Mens Røa-trener Geir Nordby i gulljakke måtte stille opp på bilde etter bilde i Grand Hotels fineste festsal, satt leder i Vestre Aker bydelsuvalg, Elin Horn Galtung i festbunaden ved cupheltenes bord.

Med Røa-flagget i hånden smilte hun for Røa-jentene og for hele bydelen. Hun hadde sett jentene vinne cupgull for tredje gang. Hun er ikke sikker på om folk skjønner hvor mye gulljentene betyr for Bydel Vestre Aker.

Viser at det er mulig

Det var utrolig gøy å få være med på nok en cuptriumf med disse jentene. Det de har fått til betyr enormt for bydelen. Enormt mye. Røa viser at det er mulig å komme fra et lite sted og enda være best, sier Horn Galtung.

Røa er den eneste dameklubben i Oslo som er i toppserien. Og den er absolutt den beste i landet. Som Davy Wathne sa på God Morgen Norge: - Jentene er jo blitt skikkelig gode jo!, sier hun.

Lørdag kveld feiret hun med gulljentene til langt på natt. Og hun mener måten spillerne framstår på er vel så viktig som de to titlene klubben har tatt denne sesongen.

Varme

Jentene er skjønne og varme mennesker. Dette er ikke divaer. De finner du i herrefotballen. Røa-jentene stiller opp på trening med yngre spillere og viser at de bryr seg. Menneskelig sett er de gode forbilder for yngre.

Rause mennesker

Horn Galtung skryter også av Røa-leder Lars Buer og klubbens arbeid.

Det er en raus klubb. Alle står på for hverandre og skaper et bra felleskap. Klubben viser at det er mulig å bli gode når alle jobber sammen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.