RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Evnen til å tenke annerledes

Vår politikk er ikke noe å frykte, mener sekretær for Grünerløkka Frp, Svein Eilertsen.

Det er to måneder før valget, et valg som i aller høyeste grad kommer til å bli et verdivalg mellom AP's ”velferdsstat” og FrP's frihet for enkeltmenneske og valgfrihet. I de siste ukene har en rekke samfunnstopper rettet kraftig skyts mot FrPs politikk og malt et skremselsbilde av vår politikk på en slik måte at det virker som om at alt det FrP står for vil bety en katastrofe for det norske folk.

Jeg spør meg egentlig hva er det egentlig den sosialistiske eliten frykter? Hvorfor er det et problem at innbyggerne i dette landet får ta egne valg? Et menneskesyn som baserer seg på at staten er bedre skikket til å vite hva som er best for enkeltmennesket, er for meg et menneskesyn som er hinsides all fornuft.

En reduksjon av skatter, er ikke snakk om populisme, det er snakk om at vi skal la vanlige folk bli satt i stand til å kunne leve av egen inntekt. I tillegg så motiverer man folk til å jobbe mer, når folk ser at de får beholde mer av sin egen inntekt. Videre så er skattelettelser for bedrifter viktig for å opprettholde en god verdiskapning, og at bedriftene forblir i Norge fremfor å flagge ut til lavkostland. Kommer dette til rasere Norge??

Enhetsskolen til Arbeiderpartiet er vel det beste eksemplet på at mennesker er ulike og har ulike behov. Derfor blir det merkelig å høre politikere som argumenterer for at elever skal lære det samme, uavhengig av hvilke forutsetninger de har. Fremskrittspartiet har sagt at vi ønsker en skole hvor opplæringen er tilpasset hver enkelt elev, vi vil innføre mer disiplin i skolen for å bedre læringsmiljøet, og vi vil gi elevene og familiene den verdigheten at de kan velge bort de skolene som ikke leverer et bra produkt. Kommer dette til å rasere Norge???

Videre så skriker offentlig sektor etter fornyelse, og ikke minst etter rasjonalisering. Sektoren vokser i en enorm fart, og i følge de rød-grønne er det slik det skal være. I Norge er det blitt slik at innovasjon og nytenkning i offentlig sektor er blitt et skjellsord, og holdningen om at ”slik har bestandig vært gjort så slik skal det fortsette og gjøres” er gjengangeren. FrP har sagt at vi vil redusere antall byråkrater i offentlig sektor, samtidig som vil innføre konkurranse på tjenester som det offentlige utfører i dag. Kommer dette til å rasere Norge???

Å føre en innvandrings- og integreringspolitikk som baserer seg på fakta, og ikke som baserer seg på ideologisk tåkeprat, er noe folk vil oppleve annerledes når FrP kommer i regjering. Vi ønsker en innvandrings- og integreringspolitikk som bygger på at vi stiller krav til de som kommer, og at de skal likebehandles med alle andre i Norge. Kommer dette til å rasere Norge???

Myten om at FrP skal rasere Norge, er en myte som er skapt av personer som frykter forandringer. Aldri før har den sosialistiske eliten i dette landet mobilisert så sterkt foran et valg, og aldri før har vi sett en mer synlig redsel for at endelig skal noen få renske opp i velferdsstaten Norge. FrP kommer uredd til å reformere det norske samfunnet, til beste for dets innbyggere og vi kommer til å standhaftig stå opp mot alle de som mener at FrP er en skandale for Norge. Vi tør å tenke annerledes, vi tør å tenke nytt og vi står støtt i vinden der andre viker. Fremskrittspartiet skal fornye Norge.

Svein Eilertsen
Sekretær i Grünerløkka FrP

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere