RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Exit Tunet


Michael Aas (19) har gjort en god sesong for Tunet. I kveld var det slutt, etter det tredje kvartfinaletapet mot Fjerdingby
Michael Aas (19) har gjort en god sesong for Tunet. I kveld var det slutt, etter det tredje kvartfinaletapet mot Fjerdingby
Tunets siste kamp denne sesongen ble 2-6-tap for Fjerdingby i kveld. Det kan også ha vært Michael Aas sin siste kamp i Tunet-drakta.

Sandbekk: Tre kvartfinaler, tre tap. Tunet tapte 2-6 i kveldens tredje kvartfinale, og er med det slått ut av Norgesmesterskapet, av Fjerdingby.

Høyenhalls unge helter kriger hele kampen, men det var Fjerdingby som scoret målene.

Midtperioden endte 2-2 og var den beste sett med gule øyne.

Vi skal ha for at vi jobber og sliter hele kampen, men det var ikke bra nok, oppsummerer Tunets unge senter, Michael Aas (19).

Tapet fredag var verre

Dessverre blir det for mye én og én, og feiling i avgjørende situasjoner. To av baklengsmålene kommer etter såkalt «ballwatching», og vips er det en ledig Fjerdingby-spiller alene på bakerste stolpe.

Michael Aas syns imidlertid tapet på fredag (5-4) var mer surt enn kveldens nederlag.

Da spilte vi vår beste kamp denne sesongen, og var så nære. Da hadde det vært 1-1 i kamper og alt kunne skje. Nå måtte vi ha vunnet tre på rad, og det er tøft, mener Aas.

Virkelig gjennombrudd

Dette er Aas sin tredje sesong i eliteserien, og man kan godt si at unggutten har hatt sitt virkelige gjennombrudd i år.

Med 32 poeng (16 mål+16 assist), er Aas Tunets beste poengplukker, og han har fått en mer sentral plass på laget denne sesongen enn tidligere.

Jeg har fått mer ansvar og tillit, og det kjennes veldig bra. Jeg er godt fornøyd med egen innsats gjennom sesongen, sier Aas.

For lagets del, vil jeg si at sesongen har vært grei. Vi har gjort en del gode kamper, men også tilsvarende dårlige. Det kan nok skyldes den unge troppen vår, mener Aas.

Uansett, Tunet klarte ikke målsettingen om å bli bedre enn fjorårets 7. plass.

Vurderer Sverige

Nå tar laget en liten pause, før planlegging og oppkjøring til neste sesong setter i gang.

Spesielt spennende blir det å se hvilke spillere som blir, og hvilke som drar.

Som sagt, kan kveldens kamp i Sandbekkhallen, ha vært Michael Aas sin siste i Tunet-drakta. Han har hatt kontakt med et par svenske innebandyklubber, foreløpig uten at det har kommet en formell henvendelse.

Det er jo klart at det er en drøm å spille i Sverige. Hvis jeg får et tilbud vil jeg vurdere det som nokså attraktivt, men foreløpig er det Tunet som teller. Jeg trives veldig godt her, forteller Aas.

Dessuten må en eventuell overgang til en svensk klubb passe sammen med studiene.

Jeg studerer til å bli lærer, og det kan jo for så vidt gjøres i Sverige også, men det må passe, understreker unggutten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere