*Nettavisen* Nyheter.

Få dittOslo som Android-app!

Android: Appen er oversiktlig og svært enkel å bruke. Gratis er den også. Foto: FOTO: Vemund Sveen Finstad

Nå er dittOslo-appen også tilgjengelig for Android-brukere.

OSLO: Nå kan du få en egen dittOslo-app for mobiltelefoner på Android-plattformen.

Del på Facebook

Utviklingsredaktør i Edda Media, Geir Bakken, sier Android-appen er et naturlig steg videre på veien, etter at iPhone-app for dittOslo ble lansert før sommeren.

– IPhone er fortsatt det største operativsystemet på mobil her til lands. Men det er flere og flere som har Android. Det er derfor vi lanserer denne appen, slik at innholdet er tilgjengelig for flere brukere, sier han.

Bakken forteller om fantastisk vekst på mobil for dittOslo.no med introduksjonen av iPhone-app, og forventer at veksten fortsetter med Android-appen, som gir brukere spennende muligheter.

LES OGSÅ: dittOslo på iPhone

Nyttig tipsfunksjon

I appen får du det vanlige innholdet som du får på nett. I tillegg er det en tilleggsfunksjon som heter «tips», der man kan ta bilde eller video med mobiltelefonen, og sende det på mail direkte til redaksjonen. Lokalavisene Oslo har allerede nettstedet dinlokalavis.no, der leserne selv produserer nyhetene.

Tipsfunksjonen på mobil er enda et skritt på veien til gjøre Lokalavisene Oslo mer interaktivt for brukerne, og gir lesere muligheten til å formidle det de selv mener er viktig for andre å vite noe om.

Gratis og lett å bruke

I tillegg til dette har appen enkle delemuligheter for Facebook og Twitter, samt en feedbackmulighet, der lesere kan komme med brukerrelaterte kommentarer og generell ris og ros.

Appen er gratis og lett tilgjengelig på Android Market. Så last ned og prøv selv. DittOslo.no er nå tilgjengelig på både iPhone og Android.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.