RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Få med deg tyrkisk kultur og mat

Det er bare få timer igjen av den tyrkiske kultur- og håndverksmessen på Slurpen ved Lakkegata skole. Østkantavisa anbefaler et besøk på det sterkeste!

LAKKEGATA: Nordmenn er ikke bortskjemt med gode tyrkiske matopplevelser, men i dag har du muligheten til å spise ekte tyrkisk mat. På Slurpen har Islamsk Kultursentrum denne helga arrangert messe hvor både tyrkisk håndarbeid og mat har stått i sentrum.
Til i kveld klokka 20 holder messen åpent, og hvis du er lysten på å smake dorma (fylt paprika eller hodekål), nohut (kikerter med kjøtt) eller sarma (vinblader med ris og krydder) er det bare å ta turen til Slurpen.
Østkantavisa var på besøk fredag, og fikk en fantastisk opplevelse. Selv om det bor rundt 5000 tyrkere i Oslo er det sjelden man får mulighet til å oppleve verdens nest største kjøkken på sitt beste. Derfor er det god grunn til å skyndte seg til Lakkegata 79 i dag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere