RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fabelaktig av Bækkelaget

BSK knuste Våg 34-16 og holdt oppvisning i særklasse da lagene møttes i Bækkelagshallen søndag.

BEKKELAGET: Absolutt alt stemte for BSK og dette unge mannskapet holdt ren oppvisning i hjemmekampen mot Våg søndag. Grunnlaget for seieren ble lagt i den første omgangen da BSK gikk til pause på stillingen 17-3! Bakerst sto Johanne Jerven Hestad som en levende vegg og beviste seg landslagsutaket verdig. Det å bare slippe inn tre mål på en hel omgang hører til sjeldenhetene og hovedpersonen selv var storfornøyd etter kampslutt.

Dette var utrolig morsomt og jeg har vel aldri sluppet inn så få mål noen gang før. Vi hadde i forkant bestemt oss for å kjøre på og gi publikum en god kamp. Det synes vi de absolutt fortjener, sa den eminente målvakten.

Potensiell storspiller

17 år gamle Christina O'Sullivan var sammen med Jerven Hestad kampens beste spiller på en kveld da hele laget fungerte tilnærmet optimalt. Totalt ni scoringer ble det på stortalentet som trener Frode Scheie betegner som en potensiell storspiller. Gang på gang valset hun seg frem på sin høyrekant og gjorde livet surt for de tilreisende fra Kristiansand.
Dette var en fantastisk kamp fra vår side, utrolig forsvarsspill og Johanne som stengte målet. Nå har vi en utrolig stemning i laget som vi skal ta godt vare på mot Byåsen til onsdag, sa hallens blideste jente etter en suveren kamp.

Endelig fungerte det hjemme

Trener Scheie var mest fornøyd med at laget endelig presterte på hjemmebane.
Vi har spilt veldig gode kamper borte, for så å gjøre det litt vanskelig for oss her hjemme. Men, i dag var alt topp. Johanna var vanvittig god og tenningen var strålende for hele laget. Det var veldig viktig for oss å vise publikum at vi kan prestere nå som sluttspillet snart står for tur, det føler jeg vi fikk til i dag, sa den sympatiske treneren som nå ser frem til onsdagens stormøte mot Byåsen.
Det passer oss godt at vi møter dem allerede til onsdag. Vi er inne i en meget god flyt nå og med den innstillingen vi viste i dag skal vi også vise oss frem igjen mot Byåsen, avsluttet Scheie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere